Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Onni on tässä ja nyt

Viimeiseen viikkoon on mahtunut paljon onnen hetkiä, sellaisia, joissa tuntee olevansa läsnä ja elämässä kiinni - tässä ja nyt. Olimme pääsiäisen vietossa kotiseudulla ja pääsin tänä keväänä ensimmäistä kertaa mökille. Kun saavuimme sinne, aurinko paistoi siniseltä taivaalta, linnut lauloivat kilpaa toistensa kanssa ja ympärillä vallitsi muuten täydellinen hiljaisuus. Jos sulki silmänsä, saattoi kuvitella olevansa kesälomalla. Tunsin rauhan ja levollisuuden valtaavan sydämeni ja jokaisen sieluni sopukan. Samanlainen rauha ja pirskahteleva riemu valtasivat sydämeni myös eilen kun ajelin tänä keväänä ensimmäistä kertaa pyörällä töihin. Voi että, se lintujen laulu ja kesäinen auringonpaiste..! Ruoho, joka alkaa juuri vihertää talven jäljiltä, maa joka tuoksuu kesälle. Onni <3.

Tajusin viime viikolla myös tehneeni päätöksen, saavuttaneeni varmuuden, jota olen hakenut jo pidemmän aikaa. Nimittäin, vaikka olen haaveillut Joensuuhun muutosta jo pidemmän aikaa, mieltäni on kalvanut kuitenkin lähes mikroskooppisen pieni epävarmuus. Viihtyisimmekö siellä varmasti? Olisinko todella valmis luopumaan tästä elämästäni, jota olen rakentanut tänne jo yli kahdeksan vuotta? Mökillä ollessamme ja kotiseuduilla lenkkeillessämme tiesin vastauksen: kyllä. Voi kyllä, olen valmis! Ja koska tiedän, että energia seuraa aietta, olen alkanut ajattelemaan asioita siten, että kun muutamme sinne.. Uskoni on vahva, asiat alkavat ajallaan loksahdella paikoilleen, yksi palanen kerrallaan.. ;)

Töissä on ollut pari rankkaa ja työntäyteistä viikkoa, jotka toisaalta ovat kuitenkin sujuneet mukavasti ja hyvässä hengessä. Työkaverit ovat yksi niistä kantavimmista voimista, jotka tekevät arjesta riemullisemman. He ovat myös yksi suurimmista asioista, joita jäisin varmasti kaipaamaan jos - kun - joskus täältä muutamme. Töihin liittyen lähiaikoina on tulossa muutama asia, jotka mietityttävät ja ahdistavat hieman jo ennakkoon, mutta olen reikittänyt ja pyytänyt enkeleiltä ratkaisuja ja helpotusta kyseisiin asioihin. Luotan siihen, että asiat menevät aina parhain päin, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi <3.

Enkeleitä kaikille, elämä on tässä ja nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti