Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kesäloma-tunnelmia

Hupsista, kaksi kuukautta kulunut siitä, kun viimeksi blogia päivitin! Kesä ja lomailu ovat vieneet mennessään ja nyt viimeisen lomaviikon kunniaksi palaan taas tämän ruudun ääreen ;). Viime kirjoituksessani pähkäilin auringolta suojautumista luomu-aurinkorasvojen avulla ja löysin kun löysinkin haluamani: Lovean vedenpitävän aurinkorasvan suojakertoimella 30. Sen avulla olen säästynyt palamiselta eikä ihottumiakaan ole runsaasta käytöstä huolimatta tullut :). Uusiin energioihin siirtyminen ja vanhoista puhdistautuminen oli hyvin voimakasta aivan lomani alussa, heinäkuun alkupuolella. Kärsin päänsärystä/migreenistä yhteensä viisi peräkkäistä päivää! Lisäksi vatsani oli pari päivää aivan sekaisin. Tuntui muutenkin, että kroppa on aivan tukossa.. Krempat kuitenkin hellittivät hiljalleen ja nyt vaivana on enää vanha kärsimykseni, ranne, joka jo kertaalleen on operoitukin. Perjantaina magneettikuvaan, niin selviää mikä siellä reistailee..

Kesään on mahtunut paljon mielenkiintoisia juttuja ja henkistä kasvua. Myös unet ovat alkaneet kiehtomaan entistä enemmän. On huikeaa huomata, miten omaa intuitiotaan kannattaa aina kuunnella, sillä se jos mikä johdattaa meitä oikealle tielle. Tästä esimerkkinä muun muassa se, kun näin alkukesällä toistuvasti unta eräästä hyvästä ystävästäni, jonka kanssa en ole ollut viime aikoina paljon yhteyksissä. Mietin että pitäisi soittaa kyseiselle ihmiselle, mutta en asiassa toimeentunut. Sitten eräänä päivänä tältä ystävältäni tuli minulle viesti, jossa hän kertoi ajatelleensa minua, koska hänen nuorempi tyttärensä on jonkin aikaa kertonut näkevänsä heidän keittiössä enkelin! Ystäväni ei ole ollut aiemmin kovin kiinnostunut henkisistä jutuista eikä enkeleistä ja hän oli asiasta hyvin hämmentynyt. Unistani ja tästä enkeli-asiasta johtuen minulle tuli voimakas tarve nähdä hänet lomalla. Niinpä sitten tapasimme ja juttelimme paljon henkisistä asioista ja enkeleistä ja lopulta tapaamisemme johti ystäväni osalta yhteen jos toiseenkin asiaan henkisyyden tiellä..

Kävin Itä-Suomen lomallani Outokummussa kivimessuilla ja siellä tutustuin itselle ennestään tuntemattomaan aihealueeseen, nimittäin pyramideihin ja niiden energioihin. Kun näin lehdessä ilmoituksen kivimessuista, minulle tuli heti voimakas tunne siitä, että haluan mennä sinne. Siellä oli myös kahtena eri päivänä luennot, joista toinen käsitteli pyramidien energioita ja toinen jalokivien voimaa parantamisessa. Lähtökohtaisesti minua kiinnosti enemmän tuo jälkimmäinen aihe, mutta monesta eri syystä ajauduin kuitenkin ensimmäiselle luennolle. Luennoitsija, Jan-Mikael Maros, kertoi pyramidien energioista ja aihe imaisi minut mukaansa ;). Aloin heti jalostamaan ajatusta reiki-hoitoihin, ts. olen kokeillut luennon jälkeen sellaista, että visualisoin hoidettavan pyramidin sisään, jolloin toivon pyramidien korkeampien energioiden vaikuttavan myös entistä voimakkaampiin energioihin hoidon yhteydessä. Mielenkiintoista! Ostin itselleni myös pienen kivi-pyramidin, jonka sanotaan vaikuttavan suotuisasti toiveiden toteutumiseen; sanotaan, että pyramidin alle voi kirjoittaa allekirjoituksella ja päivämäärällä varustetun selkeän toiveen ja taitella lapun pyramidin alle. Pyramidin energioiden uskotaan vaikuttavan suotuistasti kyseisen toiveen toteutumiseen.. Yrittänyttä ei laiteta ;)!

Henkinen polku on mahdollisuuksia täynnä, ja kuljemme omaa tietämme intuitiotamme, enkeleitämme sekä "kasvukavereitamme" kuunnellen. Itseltäni olisi jääneet monet oivallukset oivaltamatta ilman rakasta sielunkumppaniani, siskoani <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti