Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 8. syyskuuta 2014

Ihana Flow!

Aivan loistava flow päällä, pitkästä aikaa! Se alkoi eilen kun osallistuin Viisas elämä -messuille ja kävin siellä kuuntelemassa aivan super-mielenkiintoisen luennon, joka käsitteli unia. Luennoitsija oli Anne Lindholm-Kärki, joka on tietokirjailija, Uniohjaaja, Uniohjaajakoulutuksen luoja ja toteuttaja sekä psykoterapeutti. Luennolla sain lähinnä vahvistusta omille ajatuksilleni unista, niiden näkemisestä sekä niissä kehittymisestä. Joku yleisöstä kysyi, miksi kaikki eivät muista uniaan lähestulkoon koskaan. Luennoitsija vastasi mielestäni hienosti siihen, että ne jotka eivät muista uniaan, eivät ole valmiita kohtaamaan sisintään sekä ottamaan vastaan viestejä omalta korkeimmalta minältään. Lisäksi unet tuovat meille korkeammalta minältämme viestejä unimaailman keinoin, koska tietoinen minämme (ego) ei ole valmis ottamaan viestejä valvetilassa. Tunnen itseni hyvin kiitolliseksi siitä, että olen oppinut muistamaan unia ja pohtimaan niiden välittämiä viestejä, vaikkakaan niitä ei ole kovin helppoa tulkita.. Onneksi olen kuitenkin niin onnekas, että saan reflektoida uniani rakkaan siskoni kanssa, koska toisen kanssa reflektoimalla unista usein löytyy jotain uutta ja merkityksellistä <3. On myös huikeaa ollut kokea muutama tietoinen uni, joita haluaisin ehdottomasti kokea tulevaisuudessa lisää!

Eilen minulle meinasi tulla paniikki ja epätoivo muutamasta asiasta, joita tämän päivän suhteen etukäteen aloin melkein stressaamaan. Huomio sanalla melkein ;)! Päivystin tänään, joka useimmiten maanantaisin tietää helvetillistä kiirettä ja ihmispaljoutta. Olin ajatellut myös meneväni zumbaan ja tiukka aikataulutus hirvitti hieman. Sitten sain ajatuksistani ja melki-stressistä kiinni heti alkutekijöissään ja aloin luomaan mielikuvaa tästä päivästä, joka tulee olemaan rauhallinen ja zumbaamaankin ehdin hyvin. No, kuinkas ollakaan, aamulla töihin pyöräillessäni sain ensiksi ihastella henkeäsalpaavan kaunista syys-maisemaa ja tunsin syvää kiitollisuutta luonnon tarjoamasta kauneudesta joka minulle heti päivän alkajaisiksi näytettiin <3. Töissä sain todistaa suoranaista ihmettä, nimittäin minulla taisi käydä tänään vähemmän potilaita kuin keskimääräisenä päivystyspäivänä, normi-maanantaista puhumattakaan ;)! Zumbaankin ehdin (tottakai!) ja sain entisestään energiaa ihanista lattarirytmeistä ja huippu-suloisesta zumbaohjaajasta  - puhumattakaan tärkeän ihmisen tapaamisesta jumpan yhteydessä. Siis wau, mikä energia ja flow, pitkästä aikaa! 

On mieletöntä - jopa häkellyttävää - huomata, miten pitkälle tällä henkisellä tiellä on jo nyt päässyt ja toisaalta on ihanaa olla tietämättä, mitä edestä vielä löytyy. Sydän meinaa pakahtua kiitollisuuden ja onnen tunteesta ja tunnen olevani läsnä tässä hetkessä juuri nyt. Ihanan aurinkoista ja energistä syysviikkoa kaikille ihanille!  Nähkää merkit ja mahdollisuudet sekä kauneus ympärillänne. Ja jakakaa kauneuden ja ilon energiaa kaikille läheisillennekin, sillä vedämme puoleemme sitä, jota itse heijastelemme. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti