Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Onni on tässä ja nyt

Viimeiseen viikkoon on mahtunut paljon onnen hetkiä, sellaisia, joissa tuntee olevansa läsnä ja elämässä kiinni - tässä ja nyt. Olimme pääsiäisen vietossa kotiseudulla ja pääsin tänä keväänä ensimmäistä kertaa mökille. Kun saavuimme sinne, aurinko paistoi siniseltä taivaalta, linnut lauloivat kilpaa toistensa kanssa ja ympärillä vallitsi muuten täydellinen hiljaisuus. Jos sulki silmänsä, saattoi kuvitella olevansa kesälomalla. Tunsin rauhan ja levollisuuden valtaavan sydämeni ja jokaisen sieluni sopukan. Samanlainen rauha ja pirskahteleva riemu valtasivat sydämeni myös eilen kun ajelin tänä keväänä ensimmäistä kertaa pyörällä töihin. Voi että, se lintujen laulu ja kesäinen auringonpaiste..! Ruoho, joka alkaa juuri vihertää talven jäljiltä, maa joka tuoksuu kesälle. Onni <3.

Tajusin viime viikolla myös tehneeni päätöksen, saavuttaneeni varmuuden, jota olen hakenut jo pidemmän aikaa. Nimittäin, vaikka olen haaveillut Joensuuhun muutosta jo pidemmän aikaa, mieltäni on kalvanut kuitenkin lähes mikroskooppisen pieni epävarmuus. Viihtyisimmekö siellä varmasti? Olisinko todella valmis luopumaan tästä elämästäni, jota olen rakentanut tänne jo yli kahdeksan vuotta? Mökillä ollessamme ja kotiseuduilla lenkkeillessämme tiesin vastauksen: kyllä. Voi kyllä, olen valmis! Ja koska tiedän, että energia seuraa aietta, olen alkanut ajattelemaan asioita siten, että kun muutamme sinne.. Uskoni on vahva, asiat alkavat ajallaan loksahdella paikoilleen, yksi palanen kerrallaan.. ;)

Töissä on ollut pari rankkaa ja työntäyteistä viikkoa, jotka toisaalta ovat kuitenkin sujuneet mukavasti ja hyvässä hengessä. Työkaverit ovat yksi niistä kantavimmista voimista, jotka tekevät arjesta riemullisemman. He ovat myös yksi suurimmista asioista, joita jäisin varmasti kaipaamaan jos - kun - joskus täältä muutamme. Töihin liittyen lähiaikoina on tulossa muutama asia, jotka mietityttävät ja ahdistavat hieman jo ennakkoon, mutta olen reikittänyt ja pyytänyt enkeleiltä ratkaisuja ja helpotusta kyseisiin asioihin. Luotan siihen, että asiat menevät aina parhain päin, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi <3.

Enkeleitä kaikille, elämä on tässä ja nyt.

torstai 10. huhtikuuta 2014

Entisiä elämiä ja intuition vahvistamista

Onpas viikko mennyt vauhdilla! Tuntuu että viikonloppu oli ihan vasta ja kuitenkin huomenna on taas perjantai.. Viikko on ollut työntäyteinen ja erittäin mielenkiintoinen.. Alkuboostin viikolle antoi maanantaina vastaanottamani intuitiivinen energiahoito, josta viime kirjoituksessa puhuinkin. Hoito oli ihanan rentouttava ja vaivuin sen aikana melko meditatiiviseen tilaan mielikuvien kera. Mutta se, millaisen raportin hoidosta sain, vasta mielenkiintoinen olikin..! On aivan uskomatonta, kuinka toinen ihminen, joka ei tiedä minusta mitään, pystyy kertomaan niin tarkkaa tietoa elämässäni juuri meneillään olevista tärkeistä asioista! Siis aivan uskomatonta. Luin raporttia vuoron perään itkien ja nauraen, kun siinä kerrotut asiat olivat niin osuvia - ja henkilökohtaisia.

Menneistä elämistäni sain tietää sen verran, että olen toiminut mm. palvelustyttönä, orjana (!?), näkijänä ja nunnana :)! Kaikki sellaisia ammatteja, joissa "palvellaan muita" - kuten myös nykyisessä ammatissani terveydenhoitajana. Karmanvelat olin aika hyvin maksanut joten tässä elämässä ei pitäisi olla kovin suuria velkoja enää maksettavana ;). Sain myös kuulla, että rinnallani kulkee valtavan kaunis, suuri valo-olento <3. Olen ehkä enenevissä määrin aistinutkin jonkinlaista läsnäoloa, mutta en ole uskaltanut kenties luottaa tunteeseeni ja intuitiooni. Myös sisäisen ääneni/enkelini kuuntelemista pitäisi vahvistaa, ja uskon että siinäkin vanha tuttuni, pelko, vaikuttaa siihen että saatan sen joskus sivuuttaa.. Jotenkin sitä pitää omia ajatuksiaan välillä hölmöinä eikä saata uskoa, että jopa minäkin voisin kuulla oman enkelini puhuvan ajatuksieni kautta, saati että se antaisi merkkejä itsestään. Toisaalta taas, höyheniä on pölissyt aivan urakalla viime aikoina, kuten viimeksikin mainitsin.. Ja joskus sisäinen ääni ja tunne on niin vahva, ettei ole epäilystäkään ettenkö siihen luottaisi!

Unet ovat hieman rauhoittuneet taas hetkeksi, mutta jotenkin unensaanti on ollut vaikeampaa ja uni levotonta. Täysikuukaan ei ole ollut? Kevät saa rakentelemaan unelmia ja tavoittelemaan niitä; haaveeni Itä-Suomeen muutosta on taas nostanut päätään. Eilen yllätin itseni katsomasta kotipaikkakuntani liikuntakeskus-tarjontaa?! Niin, töitäkään ei siellä ole (vielä), mutta on hyvä olla selvillä, minne hakeutuu jumppaan kun sinne muutamme ;). Energia seuraa aietta, vai miten se meni...

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lapin lumoissa

Aurinkoiselta Lapin lomalta on palattu ja mukava arki on jälleen alkanut. Mukava-sanaa korostan tietoisesti, sillä sekä kotona että töissä on olleet positiiviset energiat :). Lapissa oli ihanan levollista, kuten aina. Olen aikuisiällä siellä käydessäni tuntenut erityistä yhteenkuuluvuuden tunnetta Lapin kanssa ja erityisesti siellä oleva luonto - naavaiset puut ja raikas ilma - sekä ystävälliset ihmiset kiehtovat. Poroja olen toivonut näkeväni monena vuonna, mutta en ole niitä toistaiseksi vielä oikein kunnolla päässyt ihastelemaan (ne kuulemma liikkuvat teillä vain kesäisin..). Reissun alla oli varsin ikävä sattumus, joka muutti hieman loman kokonaisuutta. Matkalle oli tarkoitus lähteä meidän perheen lisäksi sekä mieheni äiti miesystävänsä kanssa sekä omat vanhempani. Edellisenä iltana ennen lähtöä isäni oli kuitenkin liukastunut jäällä ja murtanut ranteensa, joten vanhempani eivät päässeet mukaan. Harmitus ja pettymys oli suuri, mutta äitini oli sitä mieltä, että asialla oli korkeampi tarkoitus ja jostain syystä heidän matkansa "peruttiin". Onneksi meidän reissu meni kuitenkin oikein hyvin ja pääsimme vielä nauttimaan sekä laskettelusta että hiihdosta täysin rinnoin. Myös ae Rafael tuntui olevan monessa mukana kameran linssin läpi tarkasteltuna ;).







Energiat ovat totisesti muuttumassa koko ajan korkeammaksi. Erityisesti siskoni on huomannut tämän varsin konkreettisesti viime aikoina erilaisten sattumusten kautta ;). Itse olen saanut kokea lähinnä enkeleiden läsnäolon monin tavoin. Yövymme joka vuosi Lapista tullessamme Jyväskylän Sokos hotel Alexandrassa ja siellä tuntuu olevan erityisesti enkelit läsnä; jo kolmena vuonna peräkkäin olen saanut hotelliin mennessämme löytää pari höyhentä reitiltäni ja toissa vuonna sain valokuviin huikeita enkelipalloja! Enkelit ovat myös hupsutelleet kustannuksellani ja varmaan ajatelleet minun olevan varsinainen pönttöpää kun en tajua vähistä vihjeistä.. Olen viimeisen kolmen viikon ajan miettinyt pääni puhki, missä eräs Lorna Byrnen kirjani on. Olen kysynyt ystäviltäni ja pyytänyt enkeleiltä vastausta kirjan sijantiin. Samaan aikaan olen ihmetellyt, miksi eräs harvinaisempi ystäväni on ollut unissani ja ajatuksissani, kunnes tänään tajusin yhtäkkiä kysyä häneltä kirjasta. Ei varmaan tarvitse sanoa, että kirja löytyi häneltä :D. Joskus täytyy vääntää rautalangasta ennen kuin tajuaa..

Olen muutamana yönä, yleensä joko annettuani tai saatuani reikihoidon, nähnyt mielenkiintoisia unia. Viime yönä näin unta, että reikiopeni antoi minulle hoitoa ja koimme tilanteessa erityislaatuisen hengen? enkelin? jonkun muun? läsnäolon. Sain myös unessa saamani hoidon aikana kuulla olleeni entisessä elämässä pohjoisen asukki, joten jos tämä pitää paikkansa, en enää lainkaan ihmettele viehtymystäni Lappiin ;). Ensi viikolla saan asiaan varmaan jonkinlaista vahvistusta, sillä eräs ihminen tekee minulle intuitiivisen energiahoidon, jonka jälkeen olen kuullut energioiden avautuvan suorastaan rysäyksellä. Sitä odotellessa :).

Positiivisia energioita, mielenkiintoisia yhteensattumia, auringonvaloa ja enkeleiden läsnäoloa <3.