Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. tammikuuta 2014

Naurujoogaa ja onnellisia asioita

Tänään olen onnellinen siitä, että päivä on pidentynyt ja töistä tullessani saan ihailla talvista maisemaa laskevassa auringossa. Olen onnellinen myös siitä, että pakkaslumi on kaunistanut maiseman niin, että puut ja pensaat näyttävät siltä kuin niissä olisi pieniä timantteja. Kenkieni alla narskuu pakkaslumi ja toppavaatteissani minun on lämmin olla. Koira-vanhukseni on pirteä ja oma itsensä, vaikka vasta pari viikkoa sitten pelkäsin sen elämän tulleen tiensä päähän. Saan olla päivittäin tekemisissä ihmisten kanssa, joiden kanssa arki sujuu helposti ja vaivattomasti, kuin itsestään. Positiivinen ilmapiiri vallitsee sekä töissä että kotona, elämä tuntuu mukavalta. Aamulla herätessäni ja illalla nukkumaan mennessäni olen hymy kasvoillani. Elämän energia virtaa voimakkaana ja kuljen omaa tietäni eteenpäin, luottavaisena siitä, että kaikki sujuu hyvin. <3

Tyttäreni on kehitellyt varsin hykerryttävän tavan ilahduttaa ympärillä olevia ihmisiä. Hän aloittaa nauramalla aluksi tekonaurua, joka muuttuu vatsanpohjasta asti tulevaksi kätkätykseksi heti, kun jotakuta muuta alkaa hymyilyttämään. Lopputulos on se, että me kaikki hekotamme vedet silmissä eikä naurustamme meinaa tulla loppua. Miten rentouttavaa ja puhdistavaa - nauraa vatsalihakset kipeänä ilman mitään syytä, pelkästään nauramisen ilosta! On jännä huomata, miten niin nauru ja positiivisuus kuin negatiivisuuskin tarttuvat helposti ihmisestä toiseen. Siksi olisikin tärkeää muistaa pysytellä mahdollisimman paljon hymy kasvoilla ja positiivisella asenteella.

Vauhti on kyllä ollut ihan huipussaan ja energiat katossa, sen huomaa töissäkin. En tulisi toimeen ilman post it -lappuja ja muistutuksia.. Minulla on tapana tehdä asiat sitä mukaa kun ne tulevat vastaan eli saatan aloittaa tekemään montaa asiaa yhtä aikaa etten vaan unohda mitään. Useimmiten lopputulos on hyvä, mutta tänään sain huomata että on välillä hyvä hiljentää ihan vähän vauhtia ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, muuten lopputuloksena voi olla vaikka minkälainen soppa! No, onneksi tämänpäiväinen ei ehtinyt edetä lähellekään sopaksi asti, mutta muistutteli taas siitä, että joskus voi vetää syvään henkeä ja rauhoittua yhteen asiaan kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti