Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 16. joulukuuta 2013

Indigolapsi

Hengissä ollaan hiljaiselosta huolimatta :). Tarvinneeko edes sanoa, että töissä on menty tukka putkella ja kotonakin hommaa on riittänyt tyttären synttärijuhlien merkeissä. Vajaan viikon ajan olemme saaneet nauttia molempien vanhempiemme seurasta ja huomenna kommuunielo jatkuu rakkaan ystäväni ja kummipoikani vierailulla <3. Äsken muistin, että tarhan opettajien joululahja-kakkukin on leivottava, joten eikun tuumasta toimeen ja kakku uuniin.. Eilen aamulla pyrytti lunta, nyt sataa kaatamalla vettä, tylsää.. Niinkö sitä sitten koetaan ensimmäinen musta joulu ikinä, niisk. Kyyneleitä on saanut pidätellä koko viikonlopun ajan kun läheiset lähtevät, yksi kerrallaan, kotejansa kohti 400kilometrin päähän. Ensimmäinen joulu omassa kodissa oman perheen voimin lähestyy, vääjäämättä. To do -lista on tälle viikolle tajuttoman pitkä, mutta erään asian suhteen olen saanut valtavan helpotuksen, taisi olla enkeleilläkin sormensa pelissä ;). Voitin nimittäin eräältä siivousfirmalta ilmaisen 4h kotisiivouksen ensi lauantaille - minä saan pestä käteni joulusiivouksesta, jihaa!! Ehkä enkelitkin ovat tajunneet, että tarvitsen hieman apuja arkeen.

Enkeleillä oli takuulla sormensa pelissä myös viime viikolla, kun lehdistössäkin runsaasti puhutellut 2-vuotias lapsi löytyi pelkissä vaipoissaan urheilukentän laidalta. Poika, joka lapsen löysi, oli niin selvästi johdatettu paikalle, ettei voi olla kyse mistään muusta; nappikuulokkeet pois korvilta, epätavallinen reitti/aikataulu.. Selvä peli ;). Ja onneksi johdatetiinkin, että lapsi saatiin turvaan. Tuntuu kamalalta lukea tuollaisia juttuja, miten kukaan voi tehdä lapselleen noin raakoja tekoja?

Mieltäni on jonkin verran vaivannut viime viikkoina se, että tyttärelleni väläyteltiin 5-vuotisneuvolassa ADHD-ajatusta.. Terkka, joka näkee lasta 1x vuodessa teki aika äkkinäisen ratkaisun avatessaan keskustelun, päiväkodissa eivät ole huomanneet mitään erityistä tytössä. Vilkashan hän on, sitä ei käy kieltäminen, mutta toisaalta ei mielestäni lähellekään pahimmasta päästä.. ;) Tottakai otamme asiantuntijan mielipiteen tosissamme ja aiomme viedä tytön asianmukaisen lääkärin vastaanotolle, hänen luulisi näkevän aika pian onko syytä huoleen vai ei. Eikös indigolapset ole liitetty nimenomaan näihin ADD- ja ADHD-häiriöihin? No, jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää.. Olen entistä enemmän sitä mieltä, että reiki on yksi parhaimmista asioista, joita minä itse voin tyttärelleni antaa ja sitä aionkin antaa niin paljon kuin hän haluaa ottaa vastaan <3.

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomennakin taas tsempata. Ihanan energistä viikkoa kaikille kanssakulkijoille <3!


1 kommentti:

  1. Neuvolan työntekijöiden kommentit kannattaa aina ottaa vastaan, mutta joskus tapa sanoa ja asiasisältö voivat olla arvioijan persoonaankin liittyviä ylilyöntejä. Minullekin lääkäri sanoi sivulauseessa vauvan suuresta päästä jota on seurattu (minulle siitä mitään kertomatta) ja toinen lääkäri sanoi että pinsettiote puuttuu kun 8kk ei saanut otetta lääkärin pyörivästä puuhelmestä. Sen sijaan kotiin tullessamme 8kk vauvani poimi roskan pinsettiotteella. Että semmosta välillä tässä maailmassa...

    VastaaPoista