Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 10. huhtikuuta 2014

Entisiä elämiä ja intuition vahvistamista

Onpas viikko mennyt vauhdilla! Tuntuu että viikonloppu oli ihan vasta ja kuitenkin huomenna on taas perjantai.. Viikko on ollut työntäyteinen ja erittäin mielenkiintoinen.. Alkuboostin viikolle antoi maanantaina vastaanottamani intuitiivinen energiahoito, josta viime kirjoituksessa puhuinkin. Hoito oli ihanan rentouttava ja vaivuin sen aikana melko meditatiiviseen tilaan mielikuvien kera. Mutta se, millaisen raportin hoidosta sain, vasta mielenkiintoinen olikin..! On aivan uskomatonta, kuinka toinen ihminen, joka ei tiedä minusta mitään, pystyy kertomaan niin tarkkaa tietoa elämässäni juuri meneillään olevista tärkeistä asioista! Siis aivan uskomatonta. Luin raporttia vuoron perään itkien ja nauraen, kun siinä kerrotut asiat olivat niin osuvia - ja henkilökohtaisia.

Menneistä elämistäni sain tietää sen verran, että olen toiminut mm. palvelustyttönä, orjana (!?), näkijänä ja nunnana :)! Kaikki sellaisia ammatteja, joissa "palvellaan muita" - kuten myös nykyisessä ammatissani terveydenhoitajana. Karmanvelat olin aika hyvin maksanut joten tässä elämässä ei pitäisi olla kovin suuria velkoja enää maksettavana ;). Sain myös kuulla, että rinnallani kulkee valtavan kaunis, suuri valo-olento <3. Olen ehkä enenevissä määrin aistinutkin jonkinlaista läsnäoloa, mutta en ole uskaltanut kenties luottaa tunteeseeni ja intuitiooni. Myös sisäisen ääneni/enkelini kuuntelemista pitäisi vahvistaa, ja uskon että siinäkin vanha tuttuni, pelko, vaikuttaa siihen että saatan sen joskus sivuuttaa.. Jotenkin sitä pitää omia ajatuksiaan välillä hölmöinä eikä saata uskoa, että jopa minäkin voisin kuulla oman enkelini puhuvan ajatuksieni kautta, saati että se antaisi merkkejä itsestään. Toisaalta taas, höyheniä on pölissyt aivan urakalla viime aikoina, kuten viimeksikin mainitsin.. Ja joskus sisäinen ääni ja tunne on niin vahva, ettei ole epäilystäkään ettenkö siihen luottaisi!

Unet ovat hieman rauhoittuneet taas hetkeksi, mutta jotenkin unensaanti on ollut vaikeampaa ja uni levotonta. Täysikuukaan ei ole ollut? Kevät saa rakentelemaan unelmia ja tavoittelemaan niitä; haaveeni Itä-Suomeen muutosta on taas nostanut päätään. Eilen yllätin itseni katsomasta kotipaikkakuntani liikuntakeskus-tarjontaa?! Niin, töitäkään ei siellä ole (vielä), mutta on hyvä olla selvillä, minne hakeutuu jumppaan kun sinne muutamme ;). Energia seuraa aietta, vai miten se meni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti