Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. lokakuuta 2013

Koti-ikävä





Olen äärettömän onnellinen ja silti samalla hieman surullinen. Tulimme juuri junalla "kotoa" kotiin ja sydäntä nakertaa taas se sama tunne joka niin usein ennenkin loman jälkeen, ikävä. Vietimme tyttäreni kanssa ihanat kolme päivää siskoni ja vanhempieni kanssa, ja vaikka onkin ihana olla kotona, tuntuu että arkeen palautuminen kestää taas hetken. Tunnelma, joka lapsuuden kotikaupungissani vallitsee, on jotenkin jännä. Ihmiset ovat aivan erilaisia kuin täällä suuressa kaupungissa ja välillä tuntuu, että kaupunki on ikään kuin unessa. Omakotitalo-alueella talojen pihat ammottavat tyhjyyttään, mutta ikkunoista paistaa valo ja kodikkaan tunnelman talojen sisällä voi aistia. Kaupungin henki on lupsakka ja mikä ihaninta, välimatkat aivan naurettavan lyhyitä! Mietin jatkuvasti, millainen itse olisin ja millainen elämämme olisi, jos pääsisimme todella muuttamaan sinne takaisin. Onko mielikuvani elämästä pikku-kaupungissa värittynyt unelmilla ja toiveilla, vai pystyisimmekö rakentamaan uudelleen elämämme sinne? Sen saamme joskus vielä toivottavasti nähdä..

Loma oli senkin vuoksi ihana, että ehdimme siskoni kanssa tehdä toisillemme reiki-hoitoja ja kokeilimme myös paria uutta, huikeaa juttua yhdessä. Teimme yhden etähoidon ystävällemme (myöskin reikiläinen) yhtä aikaa ja eilen teimme kontaktihoidon äidillemme yhdessä. Lisäksi sain itse sekä etähoidon että pienen kontaktihoidon. Mikä rikkaus onkaan, kun perheessä on kaksi reikiläistä ja lähipiiriinkiin kuuluu muutama! Haluaisin edelleenkin itse tehdä enemmän hoitoja, joten täytyypä taas heittää yläkertaan toivetta ja olla ehkä itsekin aktiivisempi asian suhteen..

Sen lisäksi, että kotikaupungissani on tärkeitä ihmisiä, siellä on myös äärettömän kaunis luonto ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Tänä iltana sallin itselleni pienen ikävässä märehtimis-tuokion ja huomenna on positiivisuuden aika ;). Tänä iltana saan myös ensimmäistä kertaa kokea etähoidon, jonka siskoni ja ystäväni tekevät minulle yhtä aikaa, ihanaa. Tämä tarkoittanee siis sitä, että kunnon yöunet ovat taatut! Katsotaan, keiden kanssa tavataan ensi yönä astraalitasoilla..

                                            (Koivu, jonka kaarnassa hauska spiraalikuvio.)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti