Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. lokakuuta 2013

Kremppoja ja joulun odotusta

Ihmettelin viikonloppuna rinnassa tuntuvaa möykkyä ja ahdistusta, jotka yhdistin aluksi arkeen paluuseen. Hiljalleen sunnuntain aikana aloin kuitenkin miettimään, voisivatko ne liittyä pitkästä aikaa johonkin pahaan, mitä on tapahtumassa. Puhuin tästä siskollenikin ja toivoimme yhdessä, ettei mitään pahaa tapahtuisi. Seuraavana aamuna sitten luinkin uutisen, jossa kerrottiin USA:ssa tapahtuneesta kouluammuskelusta.. Maanantaina möykkyä ja ahdistusta ei enää ollutkaan ja tiesin uutisen luettuani niiden liittyneen siihen. Olen viimeksi kesällä kokenut vastaavaa ja tuolloin asiasta reiki-openi kanssa keskusteltuani sain ohjeeksi vahvistella suojiani. Ilmeisesti suojauksessani on jälleen jotain vajausta, koska otin itselleni minulle kuulumattoman ahdistuksen.

Fyysisessäkin puolessa taitaa olla pitkästä aikaa jos jonkinlaista kremppaa, nimittäin selkäni on pitkästä aikaa kipeytynyt ja pari vuotta sitten leikattu rannekin oireilee. Molemmat vaivat vasemmalla puolella, kuten yleensä aina. Luojalle kiitos naprapaatista, jonka ansiosta saan taas apua selkäni kanssa! Olen saanut jonkin verran lievitettyä kipuja myös reikin avulla, mutta olen todennut, että joissain vaivoissa myös ammattilaisen tekemä käsittely yhdessä reikin kanssa täydentävät mukavasti toisiaan.

Teimme toissa iltana yhdessä siskoni kanssa etähoidon jalkakivusta kärsivälle äidillemme, joka on tällä hetkellä lomamatkalla. Hoidimme häntä jo viime viikolla, jolloin saimme reikin avulla terävimmän kivun  helpottumaan. Kipu oli kuitenkin matkalla palannut kovana ja äitimme pyysi etähoitoa, jonka päätimme tehon maksimoimiseksi tehdä yhdessä. Tänään kuulin onnekseni, että jalka on tällä hetkellä jo paljon parempi. Tuntui mielettömän hyvältä, että äiti pyysi meiltä reikiapua ja varsinkin se, että hoito teki tehtävänsä ja hän voi nauttia reissusta <3.

Joulu lähestyy ja glögikausi on aloitettu. Pyhäinpäivänä ajattelin viritellä sisälle valoja, jotka piristävät loisteellaan pimeän talven ajan. Ajatukseni suuntautuvat myös hiljalleen jo jouluun, jonka vietämme ensimmäistä kertaa omassa kodissamme. Se tuntuu toisaalta ihanalta, toisaalta haikealta.. Onneksi siihen on kuitenkin vielä aikaa muutama kuukausi, joiden aikana ehdimme totutella ajatukseen omannäköisestämme joulusta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti