Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ego syrjään

Pohdin viime kirjoituksessani sitä, uskallanko tarjota reikiä sairastuneelle tuttavalleni ja toivoin merkkejä siitä, puhunko vai en. No, lopulta kävi niin, että keskusteltuani niitä näitä tuttavani kanssa, hän totesi erääseen lauseeseen näin: ".... tietysti pelottaa hieman, mutta toisaalta olen luottavaisin mielin siitä, että joku enkeli istuu olkapäälläni." Niinpä minä tiesin hetkeni koittaneen ja kysyin varovaisesti, tietääkö hän reikistä mitään. Hän kertoi tietävänsä ja sitten sanoin tekeväni hoitoja ja että tekisin mielelläni hänellekin, jos tulee tarve joko fyysisten tai psyykkisten syiden vuoksi. No tästäkös hän sitten innostui ja alkoi oikein kunnolla kyselemään kaikkea ja sanoi arvelleensakin, että minusta löytyy tällaista syvyyttä. Kun erkanimme ja lähdin jatkamaan matkaani, kulkureitilläni odotti pieni valkoinen höyhen <3. Kannatti luottaa intuitioon. Kaikista tärkeintä tässä asiassa oli minulle se, että pystyin tarjoamaan reikiä ihmiselle, jota kohtaa minulla on ollut kovin ristiriitaiset tunteet ja kun tarjosin hoitoa, tein sen täysin rakkaudellisin ja puhtain aikein, sydämessäni halu auttaa. Pystyin sivuuttamaan egoni ja juuri se merkitsi minulle erittäin paljon.

Tein eilen ensimmäisen kerran reiki-lähetyksen viikonloppuna perustetun verkostomme avulla. Halusin lähettää reikiä Filippiineille taifuunin uhreille ja pelastustyöntekijöille. Lähetys ei aiheuttanut minussa sen suurempia tuntemuksia, joskin rauhoituin todella nopeasti uneen. Kanssa-reikiläiset sen puoleen olivat uneksineet varsin vauhdikkaita unia ;). Jännä kokemus ja aion toteuttaa vastakin. Olen tällä viikolla myös reikittänyt joka ilta tytärtäni, jolle flunssa on tehnyt tuloaan parin päivän ajan. Hän on valitellut lisäksi vatsakipua. On ihana huomata, miten hän reiki-musiikin soidessa ja hoidon aikana rauhoittuu silmin nähden ja nauttii olostaan. Lisäksi hän alkaa aina hempeilemään ja se tuntuu aika ihanalta <3.

Finnairin lakon uhka leijuu yllä ja vaikuttaa tulevaan viikonloppuuni, joka minun pitäisi viettää Oulussa. Matkan suunnittelu on ollut alunperinkin tosi jähmeää ja keväällä kun päivää lyötiin lukkoon, mutkia tuli koko ajan matkaan. Nyt sitten tämä mahdollinen lentolakkokin vielä sotkee asioita.. Että jos tästä matkaan pääsee, niin sitten on todella tarkoitettu niin. Taisin mennä voittamaan liput käsityömessuillekin viikonlopuksi, vaikka alunperin kilpailuun osallistuessani tiesin etten pääse messuille Oulun reissun vuoksi.. Outoja yhteensattumia. Ihanaa, pääsen huomiseks ja perjantaiksi valmiiden patojen ääreen koulutukseen ja saan hetkeksi irroittautua normaalista työ-arjesta. Tervetullutta vaihtelua! Nyt vaan sitten enkeleille toivetta siitä, että Oulun reissu joko toteutuu tai on toteutumatta - kaikkien korkeimmaksi parhaaksi - ja että tyttäreni ei sairastu enempää. Kiitoskiitoskiitos :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti