Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. syyskuuta 2013

Luomua luomua!

Olen pyrkinyt kauppareissuillani viisaisiin valintoihin elintarvikkeiden osalta - kuitenkin järkeä käyttäen. Järkeä käyttäen siksi, että on pakko miettiä, mitä lompakko kestää ja mitkä tuotteet on järkevimpiä ostaa luomuna jos täytyy valita eri tuoteryhmien välillä. Toistaiseksi olen ostanut paljon luomuna hedelmiä ja vihanneksia, leipää, maitoa, kananmunia, mysliä ja jugurttia.. Joskus kun olen rikas, ostan myös lihan luomuna :). Hassua, miten nopeasti on oppinut seulomaan kaupassa itselleen luontevimmat luomu-tuotteet. Olen taas miettinyt muutenkin ravinto-asioita aika aktiiivisesti, sillä yllätys yllätys, ihottuman kanssa on ollut tuskainen viikko kuten taisin jo aiemminkin kirjoittaa. Tällä hetkellä tilanne on se, että kortisonia menee sekä sisäisesti että ulkoisesti.. Mielialani ja ärsytyksen sietokykyni riippuu näinä päivinä pitkälti siitä, millaisessa kunnossa iho on. Töissä on ollut jonkin verran stressaavia asioita, joita pyörittelen päässäni. Tukahdettuja tunteita, sanomattomia sanoja.. Uskon, etteivät nämäkään tee kovin hyvää ihottumalleni. Siksi tilanteelle on tultava jonkinlainen muutos, edelleen. Enkelit järjestivätkin tälle päivälle asiaan liittyen erään tapahtumaketjun pyynnöstäni. Jännä nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan, sillä siitä voi kehkeytyä varsin mielenkiintoinen ja enkeleitä totisesti tarvitaan sankoin joukoin mukaan!

Ravintoasioihin liittyen olen pohtinut vehnättömän (tai viljattoman) ruokavalion toteuttamista käytännön kannalta. Olisinko valmis luopumaan kokeeksi pariksi viikoksi leivästä ja muista viljatuotteista? Aamiaiseni vaatii leipää, mutta jos näkisin parissa viikossa mahdollisia tuloksia, voisi se olla vaivan väärti. Jos oikein haluaisi jalostaa ajatusta, niin voisi kokeilla myös maidotonta siihen lisänä, mutta tällä hetkellä tuntuu melko työläältä. No, asia kerrallaan.

Reikitin eilen pitkästä aikaa itseäni ja koin hassun jutun siinä heti alkuun. Näin silmissäni jonkun pään alueen chakran kohdalla erään naisen kasvot. Nainen oli jotenkin tutun näköinen ja muistutti jotain toista naista, mutten kuollaksenikaan saanut päähäni, kuka se voisi olla. Hyvin todennäköisesti joku, johon olen ohimennen törmännyt esim. työmatkalla tms. Mielenkiintoista nähdä, tuleeko kyseinen nainen minua vastaan vielä joskus jossain. Yritin kysyä häneltä, kuka hän on, mutta en saanut vastausta ja silloin muutenkin "näky" katkesi. Mielikuvassani hän vain seisoi ja tuijotti minua, ei puhunut eikä liikkunut. Jälleennäkemistä odotellessa..

Tämä viikko on ollut tajuttoman raskas ja väsyttävä. Mieheni oli suurimman osan viikosta työmatkalla ja arki tytön ja koiran kanssa on erilaista ja eri tavalla väsyttävää. Toisaalta, meillä oli oikein kivaakin :). Enkelit taisivat järjestää meille viikonlopuksi laatuaikaa perheen kesken peruuttamalla erään viikonloppuvierailun. Nyt aion siis nauttia täysin siemauksin viikonlopusta perheen kesken ja ladata akkuja ensi viikkoa varten joten oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti