Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Reikin täyteinen viikonloppu

Tämä viikonloppu oli oikein ihana ja hyvin reikin täyteinen. Olimme siskoni luona Helsingissä ja sain nähdä kaikkia rakkaita ihmisiä, mukaan lukien veljeni pojat, joita en ollutkaan taas pariin kuukauteen nähnyt. Viikonloppu oli huisketta täynnä, mutta silti ehdimme tehdä siskoni kanssa toisillemme tuolihoidot, ulkoilla ja unohtaa työasiat. Eilen illalla reikitin etänä myös ystäväni korvakipua ja tänään automatkalla myös hänen siskonsa käsivaivaa. Melkoisen paljon reikiä parille päivälle, hyvä niin :). Maistoin myös elämäni ensimmäistä kertaa vihersmoothieta.. Tjaa, ihan hyväähän se oli. Minua on yritetty "käännyttää" vihersmoothieiden maailmaan jo jonkin aikaa, mutta toistaiseksi olen lyönyt ajatukselle jarrua. Nyt jo aloin hieman harkitsemaan sitä, mutta alkuprosessi vaatii sen verran viitseliäisyyttä, että täytynee vielä hieman sulatella. Melkein kyllä jo sain "aloituspakin" mukaani siskoltani, kun hieman suotuisia ajatuksia siihen suuntaan kerroin.. ;)

Minulla on ollut viime viikkoina ärsyttävän paljon keskeneräisiä asioita, jotka pitäisi hoitaa, mutta joiden eteen en ole oikein jaksanut kunnolla työskennellä. Yksi niistä on ollut Lapin mökkivaraus, joka ajoittuu kevätlomalle. Tänään mieheni löysi yllättäin netistä hyvän mökin, joka saatiinkin varattua varsin huokeaan hintaan, joten taas helpottaa yhden asian osalta. Tämä on sikäli hassua, että itse olen etsinyt mökkejä joka päivä viimeisen viikon ajan, mutta mitään oikeasti potentiaalista ei ole löytynyt.. Ehkä tässä taas yksi jos toinenkin asia alkaa mennä oikeaan suuntaan kun antaa vaan mennä, pakkohan niiden on ;).

Ensi viikkoon lähden toiveikkain mielin. Tiistaina saamme anoppini miehineen meille vierailulle ja tyttäreni saa lomailla mummin kanssa kotona. Suurta iloa tuottaa myös (pienesti itsekäs) ajatus siitä, että heidän ansiostaan minä pääsen jumppaan monena iltana, jeeeee! Kaksi viimeistä viikkoa ovat olleet tosi rankkoja miehen työmatkojen vuoksi, joten on ihana saada vähän omaakin aikaa. Eikä ensi viikko ihan huonosti voi mennä, olihan meitä Helsingistä tullessamme odottamassa ulko-oven edessä valkoinen muhkea höyhen <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti