Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ihanat enkelit

Olen aina pitänyt enkeleistä. Varsinainen kiinnostus ja rakkaus enkeleitä kohtaan kuitenkin heräsi n. 1,5 vuotta sitten, jolloin siskoni houkutteli minut enkelikurssille. Suhtauduin kurssiin hyvin skeptisesti, sillä vaikka halusin uskoa henkimaailman juttuihin, en kuitenkaan aivan ennakkoluulottomasti voinut kurssille mennä. Luotin kuitenkin siskoni vahvaan intuitioon asian suhteen ja päätin ottaa riskin. Siitä se sitten lähti, eikä sieltä ole paluuta ollut ;). Reikihoidoissani enkelit ovat aina olleet läsnä. Rakkauteni enkeleitä kohtaan näkyy myös konkreettisesti kaikenlaisten enkelipatsaiden ja muiden enkeliaiheisten esineiden muodossa, ja kirjallisuudesta mm. Lorna Byrne sekä Diana Cooper ovat alansa parhaimmistoa.

En ole ikinä nähnyt enkeleitä, joskin olen useasti kokenut heidän jumalaisen läsnäolonsa. Enkelit näyttäytyvät jokaiselle eri tavoin ja jos enkeleiden läsnäoloa ei pienistä merkeistä huomaa, meidät kyllä tarpeen tullen laitetaan huomaamaan merkit ;). Minulle on usein käynyt niin, että olen jossain asiassa pyytänyt apua enkeleiltä ja jos tilanne on ollut jollakin tavalla kuormittava, en ole kovin herkästi kokenut saavani enkeleiltä apua. Sitten avaan radion, jossa lauletaan enkeleistä, tai törmään kirjaan tai mainoksiin joissa kerrotaan enkeleistä/mainitaan enkelit... Usein kun olen pyytänyt enkeleiltä apua, tielleni on myös tupsahtanut valkoisia kauniita höyheniä merkiksi siitä, että avunpyyntöni on kuultu. Enkelit voivat myös esiintyä "ihmisenkeleinä", eli joskus yllättävissä tilanteissa joku ei niin läheinen ihminen voi tulla sanomaan jotain merkittävää tai jopa halata. Jos epäröin jonkin asian suhteen, niin usein kyseiseen asiaan liittyvässä paikassa on jotain enkeliaiheista - tällöin tiedän olevani oikeassa paikassa.

Jokaisella on oma enkelinsä ja ympärillämme on valtavia määriä muita enkeleitä valmiina auttamaan meitä, joten meidän on hyvä muistaa kaikissa mahdollisissa tilanteissa pyytää enkeleiltä apua. Jokaisella on oma sielunsuunnitelmansa ja asiat tapahtuvat meidän jokaisen korkeimmaksi parhaaksi. Siksi joskus elämässä täytyy tapahtua myös ikävämpiä asioita. Itselläni on turvallisempi ja luottavaisempi olo, kun tiedän että ympärilläni parveilee toinen toistaan kauniimpia ja ihanampia enkeleitä ja että he johdattavat minua oikealle tielle. Täytyy vain osata kuunnella, kuulla ja ennen kaikkea pyytää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti