Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Korkeampia värähtelyjä..


Keväällä minulle alkoi tulla voimakas tarve päästä reiki II-kurssille. I-kurssin olin käynyt kesällä 2012 ja erään tapahtuman kautta ajauduin tilanteeseen, jossa päätin kokeilla etähoitoa niillä työkaluilla, jotka minulle oli annettu; reikillä. Etähoitoa tehdessäni tai edes siihen lupauduttuani en tiennyt yhtään, kuinka se tulisi onnistumaan, mutta koska kyse oli ystäväni läheisestä, jolla oli vakava sairaus, lupasin yrittää. Tein etähoidon siten, että ikäänkuin tekisin reiki-hoidon itselleni, mutta kuvittelin mielessäni tekeväni hoidon ihmiselle, joka sitä oli pyytänyt. Heti hoidon alusta lähtien minulle tuli voimakas mielikuva tietyistä väreistä, joiden kuulinkin myöhemmin liikuttaneen juuri sitä henkilöä jolle hoidon tein. Kovin tarkkaan en tätä kokemusta muista muuten kuin että hoidettava oli kokenut saaneensa apua etähoitoa tehdessäni. Tämän jälkeen kokeilin aina tilaisuuden tullen etähoitoa läheisilleni ja useimmiten hoidosta seuraavana päivänä kuulin hoidon onnistuneen ja vaivojen parantuneen. Rupesin haaveilemaan reiki II-kurssista, jossa annettaisiin paremmat työkalut etähoitojen tekemiseen..

Siskoni, reikiläinen myöskin, kävi reiki I-kurssin ja olemme tehneet toisillemme hoitoja ja vaihtaneet kokemuksia ja ajatuksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Itse koen ja näen usein tekemissäni hoidoissa värejä, hahmoja tai mielikuvia, tosin olen muutenkin hyvin visuaalinen ihminen. Joskus huomaan, että kun olen pyytänyt enkeleitä apuun, on tieltä löytynyt valkoisia höyheniä, tai enkeliaiheisia asioita on tullut vastaan tavallista enemmän; tiedän siis että pyyntöni on kuultu ja siipiveikot ovat ilmaisseet läsnäolonsa. En ole nähnyt auroja tai enkeleitä, aistinut enkeleiden läsnäolon ainoastaan vihjeinä tai pienenä hipistyksenä päänahassa. Toisinaan tunnen ikäänkuin pienen tuulen löyhyttelevän läheisyydessäni.. Enkelit.

Reiki II-kurssilla teimme mielenkiintoisia harjoituksia, joista sain ennen kuulumattomia kokemuksia. Eräässä harjoituksessa näin elämäni ensimmäistä kertaa häivähdyksen toisten aurasta. Näin sekä opettajani että toisen kurssilaisen päälaesta lähtevän huikean valopilarin, joka meni suoraan kohti taivasta. Lisäksi näin valopalloja (ts. enkeleitä) aurassa. Sattuipa niinkin hassusti, että muuan edesmennyt profeettakin ilmestyi open vierelle notkumaan ;). Energiaviritys, jonka reiki II:n myötä sain, kohotti värähtelyni täysin uudelle taajuudelle. Tämän tiedän siksi, etten ole koskaan aiemmin tällaista kokenut. Reiki II antaa avaimet vaikka mihin ja sen avulla pystyy työskentelemään ällistyttävän helposti ja vaivattomasti. Huikeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti