Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Arkeen paluu

Onhan päivä takana.. Olen pyykännyt pahantuulisuuttani pois ja useita koneellisia on tullutkin puhdasta pyykkiä ;). Iltaa kohden alkaa jo helpottaa, mutta melkoisen raskas päivä takana. Vietin ihanan viikonlopun tärkeiden ihmisten kanssa ja arkeen paluu on aina vaikeaa. Minulla oli viikonloppuvieraita ja olimme eilen konsertissa. Ennen konserttia harjoittelimme hieman meillä mm. aurojen katselua ja aika mielenkiintoisia kokemuksia tulikin! Olen itse huomannut, että jos huoneessa on kirkas valo, saan auran näkyviin paljon helpommin kuin himmeämmässä valaistuksessa. Töissä on nimenomaan valojen vuoksi optimaalinen tilaisuus harjoitella auran katsomista samalla kun kuuntelee potilasta. 

Kävin tänään keskustassa sijaitsevassa kivikaupassa, jonne mieleni on halajanut jo useamman viikon ajan.  Etsiskelin kivikaupasta turkoosia kiveä mutta liikkeen muuton vuoksi en sitä tähän hätään saanut (kivet olivat jo pakattuina). Sen sijaan käteeni osui ihana suurehko ruusukvartsi sekä aivan mielettömän ihana turkoosi-vuorikide -riipus. Sain vielä kaupan päälliseksi tyttärellenikin onnenkiven. Kuva ei ole laadultansa hääppönen, mutta saa hieman ajatuksen, millaisia aarteita löysin. Puhdistin kivet ensiksi auringossa ja sitten reikitin ne vielä symbolin avulla. Tuo kaulariipus herätti alkuun levotonta oloa, sillä en ole uskaltanut pitää mitään koruja kaulassani ihottuman vuoksi, mutta kun laitoin tuon korun kaulaani, se tuntuu aivan ihanalta <3.



Kurkkuchakran tasapainoittaminen jatkuu kivien (turkoosi ja amatsoniitti, josta tehdyn rannekorun sain vierailtani) ja reikin avulla. Minulla taitaa olla enää ensiviikkoiset homeopaattiset pillerit jäljellä ja sitten pitäisi järjestää seurantakäynti homeopaatille. En ole oikein varma, mitä mieltä olen hoidon onnistumisesta tähän asti. Matkassa on ollut niin paljon erilaisia tekijöitä, joten en yhtään tiedä mikä on auttanut mihinkin. Tällä hetkellä iho on taas hyvä, mutta viimekin viikolla heti homeopaattisten pillereiden ottamisen jälkeen tilanne paheni sen verran että minun oli pakko laittaa kortisonivoidetta.

Muuten levoton olotilani jatkuu; tuntuu että tökkii ja pahasti. Erityisesti työt tuntuvat puisevilta ja haluaisin jotakin enemmän, en vaan osaa sitä määritellä tarkemmin. Muutos tuntuisi olevan avainsana, mutta en saa oikein tarkasti kiinni siitä. Lisäksi haluaisin etelään matkalle, mutta koska mieheni ei siitä ajatuksesta ole innostunut, olen levottomassa mielentilassa senkin suhteen. Eipä olisi haittaa, jos rahaakin olisi hieman enemmän.. Siinäpä enkeleille listaa toteutettavaksi; mielenrauhaa, etelänmatka ja rahaa, kiitos :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti