Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 22. elokuuta 2013

Suunnitelmat uusiksi

Kauan odotettu viikonloppu, rakas ystävä tulossa pienen poikansa kanssa viikonloppuvierailulle, luvassa naurua ja hyvää ruokaa sekä tärkeitä hetkiä. Rentoutumista, punaviiniä ja sielujen sympatiaa niin, ettei kahdenkaan vuorokauden tunnit riitä kaikelle sille, mitä kaksi ystävystä haluavat jakaa keskenään. Osa tarinoista jää kesken, niin käy aina. Tärkeitä ja vähemmänkin tärkeitä asioita pulppuaa aina niin paljon, että aika loppuu aina kesken. Mutta silti kun kohtaaminen on ohi, mieli on taas täydempi, nauru helisee korvissa ja arki tuntuu mielekkäämmältä kulkea. Ystävyys.

Tulevan viikonloppuni piti olla edellä mainitun kaltainen, mutta tyttärelleni tuli flunssa emmekä uskaltaneet ottaa sitä riskiä, että pieneen poikaan olisi tarttunut tyttäreni tauti. Flunssa tuli toissayönä, muutaman päivän liian myöhään. Aloitin heti teho-reikityksen kun kurkkukipu ja nuha alkoivat ja olen jatkanut sitä sekä kontakti- että etähoitona edelleen. Oireet eivät ole onneksi voimakkaita ja tauti menee varmasti reikin ansiosta pian ohi. Lisäksi koen tärkeänä tunteen, että voin auttaa rakastani. Jopa mieheni piti eilen itsestäänselvyytenä että reikitän tyttöä - tämä on taas suuri edistysaskel. Silti harmittaa, että kauan odotettu vierailu peruuntui. Olemme tyttö-porukalla kotona, koska mieheni lähtee mökille. Yritän ajatella positiivisesti, että vierailun peruuntumisella on joku tarkoitus. Tähän valaa uskoa myös se, että olen löytänyt aivan huikean ihania höyheniä työpaikkani edustalta eilen ja tänään. Enkelit kai yrittävät viestittää, että täytyy luottaa siihen että asiat menee kuten niiden pitää mennäkin..  Sen turvin teemme uudet suunnitelmat ja uskon että meille tulee kiva viikonloppu kaikesta huolimatta :).

Olen nauttinut Aloe vera -juomaa nyt neljä päivää ja sen nauttiminen sujuu mallikkaasti. Olen aloittanut pienillä annoksilla ja otin vasta tänään ensimmäisen kerran ylläpitoannoksen, 30ml. Toissapäivänä tuli kova päänsärky, joka jatkui vielä eilen. Koska kyseessä ei ollut migreeni, josta usein kärsin, uskalsin odottaa sellaista hetkeä, että voisin kokeilla reikittää päänsäryn pois. Nukkumaan mennessäni päätä jo jyskytti hullun lailla, mutta reikityksen jälkeen särky katosi. Se oli poissa myös silloin, kun heräsin, mutta tuli vielä päivällä uudelleen. En pystynyt olemaan töissä sen päänsäryn kanssa, joten otin sitten jo särkylääkkeet. Aineenvaihdunta tuntuu vilkastuneen jo nyt muutaman päivän jälkeen ja vatsa toimii hyvin. Lisäksi töissä on tullut parina päivänä reilusti tavallista aikaisemmin aivan järkyttävä nälkä, joka suorastaan meinaa alkaa pyörryttämään. Tällaista ei ole ollut aiemmin, joten uskoisin tämän liittyvän juomaan. Ihovaikutuksia odotellessa..

Huomenna on viikon viimeinen työpäivä enkä voi olla ajattelematta että kaikista tämänkin viikon kompastuskivistä olen selvinnyt luottavaisella mielellä ja enkeleiden tuella sekä tietenkin reikillä. Huomenna vien työkavereilleni korvapuusteja, sillä heidän ansiostaan viimeiseen viikkoon on mahtunut hyvin paljon naurua ja iloa. Olen onnekas.

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Teille siis tuli se flunssa? Snif!! :( T:pöpö

    VastaaPoista
  2. Tuo ihana viikonloppu toteutuu jo tosi pian vaikka suunnitelmat eivät ihan menneetkään putkeen :) Laukut on jo lähes pakattu!

    VastaaPoista