Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Enkeleitä vierelläni

Olen tässä odotellut koko ajan jotain suurta uutista maailmalta, koska olen tuntenut itseni kovin levottomaksi eilisestä lähtien. En osaa kuvailla oloa, mutta tuntuu, ettei mihinkään jaksa keskittyä kunnolla, kaikki tökkii ja olo on rauhaton. Tekee mieli kirjoittaa, mutta tuntuu ettei tekstiä tule tai ettei jaksa keskittyä. Toivottavasti maailmalla ei ole mitään ikävää tapahtumassa, tai jos on, niin en kiitos halua tuntea levottomuutta. Pitää tänäkin iltana laittaa kunnon suojat päälle siltä varalta että jotain tapahtuu ja minua odotetaan jollain tasolla sinne auttamaan.

Enkelit ovat olleet oikein urakalla tänään mukana menossa, pitkästä aikaa oikein tuntuvasti ja näkyvästi. Jännitin tosi kovasti aamulla töissä erästä juttua ja pyysin eilisillasta asti apua siihen asiaan. Juuri kun ajelin autolla aamulla töihin ja ajattelin asiaa, tiellä edessäni leijaili puhtaan valkoinen höyhen. Kun itse jännittävä tilanne tuli, olin ihan hermona. Sitten menin tilanteeseen ja yhtäkkiä tunsin itseni täysin rauhalliseksi ja varmaksi - ja onnistuin rauhoittamaan toisenkin ihmisen mielestäni menestyksekkäästi siinä jännittävässä tilanteessa. Töissä liikahti muutenkin muutama isompi asia eteenpäin, jännä nähdä mitä kaikkea tuleman pitää... ;) Kiitos, enkelit rakkaat!

Olen muutaman kerran lausunut tyttäreni kanssa ääneen enkeleille jonkinlaisen iltarukouksen. Tänään hän sitten pyysi yhtäkkiä kun piirtelimme yhdessä, että voisimme toivoa enkeleiltä yhtä asiaa. Hänen paras ystävänsä oli nähnyt kesällä tähdenlennon ja tyttäreni halusi toivoa enkeleiltä että hänkin voisi nähdä sellaisen joskus. Niin me tytöt sitten lausuttiin yhteen ääneen tämä toive enkeleille, toivottavasti se toteutuu joskus ;). Mieheni on reissussa ja annoin tyttärelleni luvan tulla ensi yöksi viereeni nukkumaan. Makuuhuoneesta on kuulunut muutamaan otteeseen, että häntä pelottaa. Sitten kun olen sanonut ettei tarvitse pelätä, on hän vastannut tyyliin, että "joo joo, tiedän että täällä on enkeleitä, mutta kun pelottaa siti".. Olen niin onnellinen, että enkelit ovat hänenkin elämässään läheisesti mukana.

Ihottuma-tilanne on tällä hetkellä hallinnassa ja huomenna on taas homeopaattisten pillereiden vuoro. Lauantaina saan ihania vieraita ja pääsen kuuntelemaan lempimusiikkiani rakkaiden ihmisten kanssa. Vielä muutama päivä tätä työviikkoa jäljellä, hyvin jaksaa. Enkeleitä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti