Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Johdatusta

Niinhän siinä sitten kävi, että tämäkin viikonloppu ja sen alkuperäiset peruuntuneet suunnitelmat saivat kun saivatkin uusia tärkeitä merkityksiä. Aivan uskomattomia yhteensattumia ja kohtaamisia, olen aivan ymmälläni vieläkin.. Sosiaalinen media johdatteli pienillä johtolangoillaan minut ihmisen luokse, jonka kanssa en ole ollut tekemisissä vuosikymmeniin. Muutaman klikkauksen jälkeen olinkin saanut tietää, että kyseinen ihminen on hyvinkin kiinnostunut enkeleistä ja henkisistä asioista ja tänään hän kävi meillä kylässäkin. On aivan uskomatonta, miten vuodet tai vuosikymmenet menettävät merkityksensä joidenkin ihmisten kanssa siten, että juttua riittää loputtomiin asti vaikka ei olisikaan ollut pitkiin aikoihin missään tekemisissä kyseisen ihmisen kanssa. Tämän päivän kohtaamisessa oli kyllä enkelit johdattelemassa niin voimakkaasti, että minulle on nyt täysin päivänselvää, miksi en saanut vielä tänä viikonloppuna ystävääni kylään;). Onneksi ystävälläni on bussiliput jo ensi viikonloppua varten ostettu, eli saan heidätkin tänne ajallaan. Olen hyvin kiitollinen, kaikesta tästä.

Minusta on edelleen ällistyttävää ja mieletöntä, kuinka elämäämme johdatellaan siten, että oikeat ihmiset tulevat oikealla hetkellä elämäämme. Jokaisella kohtaamisella on oma opetuksensa ja merkityksensä. Opimme aina itsestämme näiden kohtaamisten kautta jotain ja autamme myös olemassaolollamme toisia ymmärtämään itseään tai kasvamaan omalla polullaan. Minulla on äärimmäisen luottavainen olo taas sen suhteen, että meidän tulisi uskaltaa heittäytyä virran vietäviksi eikä yrittää liikaa kontrolloida elämää. Luottaa siihen, että jokaisen varalle on suurempi suunnitelmansa. Joskus omat suunnitelmat tuntuvat jollain tavalla tökkivän, eivätkä ota helposti onnistuakseen. Näissä tilanteissa olen itse oppinut kuulostelemaan, onko kyseisessä asiassa jotain jonka vuoksi sen ei nyt juuri kuulu toteutua tai onnistua ja yleensä merkitykset löytyvätkin.

Itse opettelen edelleen oppiläksyäni ihottuman osalta. Kamppailen nimittäin päivittäin sen kanssa. Ihottuma on levinnyt uusiin paikkoihin ja olenkin alkanut pohtimaan, voisinko olla allerginen jollekin ruoka-aineelle. Sain ajan allergiatesteihin 2kk:n kuluttua, saas nähdä mitä siellä selviää ja miten siihen asti pärjään. Aloe vera-juoma ei maistu enää niin pahalta (ja nahkaiselta!) joten se menee nykyään aamuisin helpommin alas. Suurempia vaikutuksia en ole vielä sen osalta huomannut, mutta toivon että ajan myötä alkaa vaikutukset näkyä ja varsinkin ihossa asti. Kuinkahan kauan niitä tuloksia pitää odotella..?

Tämän uskomattoman viikonlopun myötä toivotan enkeleiden hipsutuksia ja johdatusta tulevaan viikkoon - kaikelle on aikansa ja paikkansa. Muistetaanhan huomioida kaikki merkit ympärillämme..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti