Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. elokuuta 2013

Reikin tasapainoittava voima

Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että reikillä on erittäin tasapainoittava vaikutus. Olen hoitanut nyt noin kolmen viikon ajan lähes päivittäin tytärtäni reikillä ja päiväkodin aloitukset ja muut aiemmin levottomuutta aiheuttaneet tilanteet ovat hoituneet niin mallikelpoisesti kun vaan ikinä kuvitella saattaa. Olen odotellut arjen aloituksesta johtuvia raivokohtauksia, mutta vieläkään niitä ei ole tullut siinä määrin kuin mihin olemme aiemmin tottuneet. Lisäksi olen huomannut, että tyttö nukkuu myös levollisemmin. Aiemmin kaikenlaiset muutokset ovat heijastuneet hänen uniinsa ja unennäkö on ollut tällaisina kausina sen verran vilkasta, että muukin perhe on saanut siitä osansa. Viime syksynä kun päiväkoti alkoi, levottomia öitä ja iltoja jatkui pitkälle syksyyn. Nyt kuitenkin kaikki on sujunut aivan loistavasti. Jännä nähdä, miten reiki vaikuttaa tauteihin, jotka päiväkodissa jyllää. Viime vuonna päästiin tosi vähällä eikä kunnon flunssiakaan ollut kovin montaa.. Aivan loistava arjen apu tämä reiki!

Joka ikinen päivä töissäkin unelmoin siitä, että voisin hyödyntää työssäni reikiä. Olisi niin mielenkiintoista nähdä, miten esimerkiksi krooniset säärihaavat, migreenit, flunssat tai tule-vaivat lähtisivät korjaantumaan reikin avulla. Tästä muistinkin juuri, että en ole puhdistanut lainkaan työympäristöäni enkä työhuonettani ja viime aikojen negatiiviset energiani ovat varmasti suorastaan pesiytyneet sinne. Täytyypä heti ensi tilassa huomenna puhdistella hieman työympäristöä raikkaammaksi. Enkeleitä olen kyllä pyytänyt sitäkin enemmän apuihin. Minulla on tapana joka ilta nukkumaan mennessä ja joka aamu koiran kanssa lenkillä pyytää enkeleiltä apua tulevan päivän haasteisiin. Lisäksi iltaisin yritän aina muistaa kiittää enkeleitä päivästä.

Eräs ystäväni kertoi minulle tänään Aloe vera-juomasta, jolla hän on huomannut olevan hyvin tasapainoittava vaikutus suolistoon. Ajattelin, että voisin kokeilla sitä, sillä minua kiinnostaa erityisesti sen turvotusta vähentävä vaikutus. Muutama läheiseni on myös hurahtanut vihersmoothieihin ja saan siitä myös aika ajoin kuulla suosituksia ;). Itse en ole oikein lämmennyt vielä tälle ajatukselle, mutta jos Aloe vera -juoma ei sovi minulle, lupaan maistella seuraavaksi vihersmoothieta..

6 kommenttia:

  1. Ihanaa miten tuo reiki kulkee sulla niin mutkattomasti sekä luonnollisesti arjessa mukana, joka päivä. Samaan kun itsekin pääsisi ja aina "muistaisi".
    Ja hienoa myös lukea noista kaikista sen vaikutuksista :)
    Aloita / kokeile vaan sitä Aloeta, itsekin sitä joskus käyttäneenä. Oli hyvää ;)
    T:Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliin :). En ollut lainkaan näin aktiivinen I-kurssin jälkeen, vaikka silloinkin reikitin paljon. Tuntui kuitenkin että itsehoito jäi liian vähälle. Nyt sen II-kurssin jälkeen se jotenkin aktivoitui ja tuli enemmän osaksi arkea :). Ehkä jotenkin tajusin sen merkityksen.

      Poista
  2. Ihana kuulla, että tytsky on voinut aloittaa arjen pakerruksen rauhallisemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nimenomaan ihanaa! Ja arvostan varsinkin rauhallisia öitä ;).

      Poista
  3. Hei, minäkin voin Hanna suositella sitä Aloe-juomaa! Noin puoli vuotta sitä aikoinaan nautiskelleena, muistan että ainakin omaa vatsantoimintaa se tasapainotti. Aluksi maistui melko pahalta / happamalta, mutta sen vaikutuksesta elimistö muuttuu ilmeisesti emäksisemmäksi ja tämän vuoksi makukin vaihtuu ajan myötä paremmaksi. Olisikohan sillä ollut vaikutusta jopa makeanhimoon ja se on kyllä jo sellainen vaikutus, että sen vuoksi sitä pitäisi itsekin alkaa taas hörppimään ;)

    Tosi hienoa, kun jaksat olla niin "aktiivinen" näissä henkisen puolen asioissa. Itsellä on vaihteeksi joku suvantovaihe meneillään, eikä energiaa tunnu riittävän kaikkeen mihin haluaisi. Mutta välillä näinkin, kyllä se tästä taas nousuun lähtee luulisin :)

    Ihana blogi sulla, mielenkiintoinen! Hienoja ajatuksia, joista saa itsekin ajateltavaa. Kiitos siitä ja kiitos enkeleille myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli! Suvantokausiakin tarvitaan, että jaksaa taas porskuttaa kun flow tulee ;).

      Poista