Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. elokuuta 2013

Reiki - työkalu omasta takaa

Pyysin tänä aamuna enkeleiltä, että saisin pitkästä aikaa näkyviä ja tuntuvia merkkejä heidän läsnäolostaan ja että pian tapahtuisi jotain merkittävää edistystä eräässä asiassa. Ja merkkejähän tuli  pitkin päivää. Aamulla lähtiessäni autolla viemään tyttöä päiväkotiin, radiossa soi eräs laulu jossa mainittiin samalla hetkellä enkelit. Sitten se eräs asia, jonka suhteen pyysin tapahtumaan jotain edistystä, saikin tänään käänteitä uuteen suuntaan. Kun menin hakemaan tyttöä päiväkodista, eräällä lastenhoitajalla oli kaulassaan enkeliriipus ja löysinpä vielä viti-valkoisen höyhenenkin jostain reittini varrelta. Tämän kaiken kruunasi eräs ihana uutinen lähipiirissäni. Kiitos, enkelit! 

Olen saanut parissa illassa reikitettyä alkavan flunssan pois ja tänään sain aivan ennenkuulumattomia kokemuksia reikin voimasta. Olen kuunnellut aina kateellisena, kuinka jotkut korjailevat sähkölaitteita tai jopa autoja (!) reikin avulla. Itse en ole koskaan onnistunut moista tekemään, kunnes tänään ajattelin taas kokeilla onneani. Aloin suihkun jälkeen kuivaamaan hiuksiani föönillä, kun huomasin ettei fööni toimi. Hetken pähkäiltyäni asiaa ja yritettyäni renkuttaa fööniä käyntiin muistin että minullahan voikin itse asiassa olla työkalut omasta takaa. Niinpä tartuin toimeen ja erään reiki-symbolin avulla aloin korjaamaan fööniä. Kappas vain, sain kun sainkin föönin toimimaan ja nyt se toimii taas ihan moitteettomasti. Olen aivan mykistynyt ja innoissani!

Aiemmin kokemani levottomuus alkoi väistyä pari päivää sitten, helpottavaa. En tiedä, mikä sen lopulta aiheutti, mutta en tunne enää itseäni niin rauhattomaksi. Ehkä asiat, joita olen mielessäni hautonut (töihin liittyen), ovat alkaneet hiljalleen purkautua ja sen avulla olen saanut hieman rauhoituttua. Ongelmani kurkkuchakrankin suhteen on varmasti sekin, että olen huono sanomaan ihmisille mitään poikkipuolista sanaa ja sadattelen mieluummin itsekseni tai läheisilleni asioista jotka ärsyttävät. Välttelen myös riitoja kaikkien muiden paitsi puolisoni kanssa viimeiseen asti. Väistelen konflikteja ja mukaudun, en uskalla sanoa mitä ajattelen. Ei ihme, että tämä kaikki purkautuu ulos tavalla tai toisella. Ehkä uusi turkoosi riipukseni sekä amatsoniitti-rannekoruni on auttanut sanoja tulemaan ulos asti. Toivoisin tuleville päiville rohkeutta kohdata tiettyjä ihmisiä ja asioita, sillä ainakin eräässä asiassa tarvitaan muutoksia - ja reippaasti enkeleiden läsnäoloa.


1 kommentti:

  1. Aamen! Olen ihan samanlainen , vaikea sanoa mitään negatiivista toisille. Mutta itsekin kokoajan työstän tätä aihetta..
    Ihania nuo enkeliviestit!
    Pauliina

    VastaaPoista