Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. elokuuta 2013

Puhdistautuminen jatkuu

Tämä kaulan ihottuman tilanne on NIIN kummallinen; ihottuma aaltoilee siten, että välillä saattaa olla viisikin päivää täysin oireettomana, mutta sitten taas alkaa kutittamaan ja pistelemään. Olen kyllä tukahduttanut sen kutinan Hydrocortison-voiteella n. 1x/vko ja sillä kutina ja ihottuma onkin mennyt hyvin ohi - tullakseen taas uudelleen. Tänäänkin kutina alkoi aivan yllättäin ja kaulaa on pakko välillä suorastaan raastaa kun kutittaa niin pirusti. Toinen hassu yhteensattuma on, että kurkkuni kipeytyi hieman eilen ja se on nyt sen oloinen että voisi tulla vaikka flunssa. Häh, minulle?? Viime vuonna sairastin sellaisia ärsyttäviä flunssia, eli tuntui että flunssa tulee mutta se ei kuitenkaan kunnolla tullut. Reikin ansiota? Taitaa taas jäädä samanlaiselle asteelle..

Pohdimme tänään erään läheiseni kanssa sitä, miksi joitakin ihmisiä kohtaan tulee luonnostaan voimakas ja vilpitön auttamisen halu kun taas toisia kohtaan ei. Tarkoitan sitä, että apua tarjoaa joillekin ihmisille herkemmin ja suoraan sydämestä kun taas toisillekin sitä voi tarjota, mutta se ei silti tule täysin sydämestä, ainakaan alkuun. Tai vaikka lopulta tulisikin, se vaatii aina alkuorientaation ja yleensä aluksi tulee tunne, ettei huvittaisikaan tms. Usein siinä käy myös niin, että sitten kun siinä tilanteessa on, kaikki sujuukin hyvin ja mahdolliset alku-negaatiot häviävät. Voisiko tällä olla jotain tekemistä egon kanssa? Pakko olla.

Hei, levottomuuteni on tänään ollut selvästi rauhoittumaan päin viime päiviin verrattuna, jippi! Joko jotain alkaa tapahtua itselle tai maailmalla, tai sitten vaan olen rauhoittunut muuten sisäisesti taas levollisemmaksi. Not :)! Toisaalta, puhdistautuminen on edelleen reippaasti käynnissä, koska kurkkukipu alkoi ja kaula kutisee. Eipä olekaan ennen kurkkuchakra tällä tavalla (ja voimalla) puhdistautunut! Voikohan tämä uusi turkoosi koruni tehdä myös puhdistustyötä ja vaikeuttaa näitä oireita? Voi kun odotan sitä aikaa, että ei tarvitse enää kärsiä tästä ihottumasta ja pähkäillä mitä sen kanssa tulee tehdä. Ehkä Aloe-juoma parantaa kaiken?

Tänään on ollut paljon havaintoja sateenkaarista, eli enkelit ovat olleet tässä päivässä läsnä. Toivon loppuviikon rutistuksiinkin enkelten läsnäoloa, ihan jokaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti