Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 27. elokuuta 2013

Murphyn laki

Tänään olen saanut kasailla muutamaan otteeseen hermojani ja organisointikykyjäni, nimittäin töissä on putkahdellut sairauslomia yksi toisensa jälkeen. Sijaisia ei ole saatavilla, jonka vuoksi ei ole auttanut muu kuin jakaa poissaolevien työt ja improvisoida kaiken hässäkän keskellä. Lopputuloksena kotiin päästyäni oli se, että päässä vilisi ainoastaan työasioita ja syke oli päällä edelleen. Enkeleille kiitos, että mieheni pääsi työreissusta sen verran ajoissa että ehdin vastoin alkuperäistä oletusta jumppaan tyhjäämään päätäni. Se on kumma tuo Murphyn laki, koska aina silloin kun on vajaamiehitys jo valmiiksi, porukkaa tippuu rivistä tiuhaan tahtiin.. Siltikin minulla on pieni tunne, että tällä viikolla kaikkinensa on minulle jotain merkitystä työasioiden suhteen; alan ehkä hiljalleen tajuta sen näiden pienien vastoinkäymisten avulla..

Reikin osalta on ollut hieman hiljaiseloa tällä viikolla. Tyttöä olen reikittänyt joka ilta ja hän sitä edelleen pyytää. Itseni reikittäminen on jäänyt vähemmälle, en ole oikein jaksanut. Tunnen mielialani taas hieman matalaksi ihottuman takia. Kamppailen jälleen monien vaihtoehtojen parissa enkä enää tiedä mitä minun tulisi tehdä - tai olla tekemättä. Olen loputtomassa suossa kortisonivoiteiden ja homeopaattisten valmisteiden sekä Aloe vera-juoman seassa. Käytän kaikkia sekaisin ja jouduin eilen jopa aloittamaan kaulani voitelun II-asteen kortisonivoiteella. Ihottuma korventaa koko ajan ja tuntuu niin hermostuttavalta. Toivoisin jo pääseväni allergiatesteihin että saisin selvyyden mahdollisille allergioillekin, koska olisi jotenkin helpottavaa että joku asiantuntija ottaisi kantaa tähän. Toki voi olla myös, että vanhatkin allergiat putkahtavat jostain syystä pintaan juuri nyt, kun kaikki muukin on muutosten keskellä.

Mielen alhon keskellä on hyvä maalailla unelmiaan, että muistaisi sen, minkä vuoksi kaikki karikot on kuljettava. Muutamien asioiden suhteen on sellainen tunne, että on jumissa ja toivoisi niihin muutosta. Toisaalta en varmaan ole osannut niitä tarvittavia muutoksia tarpeeksi selvästi ilmaista, koska en oikein itsekään tiedä mitä ne ovat. Olen viime öinä nähnyt kummallisia unia ja muistanutkin ne pitkästä aikaa. Niiden symboliikkaa on mielenkiintoista pohtia ja löytää sitä kautta uusia näkökulmia asioihin.

Nyt menen ravitsemaan sieluani hyvällä kirjalla, reikillä ja ihanilla yöunilla. Toivon herääväni huomiseen aamuun virkeänä ja mieleltäni tyynenä, valmiina kohtaamaan päivän tuomat haasteet. Lähetän myös enkeleitä sairastaville työkavereilleni ja samalla toivon enkeleiltä myös jotain helpotuksia tuleviin päiviin, jolloin mennään töissä vajaalla miehityksellä. Kiitos <3.

4 kommenttia:

  1. Pus och kram för dig Hanna!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että tuon sinun ihottumasi kanssa..! Mikähän ihme siinä nyt voisi olla avuksi .. :(
      Tiedän jotenkin tuon tunteen, kun terveysongelmien kanssa kamppailee, eikä mikään meinaa auttaa. Koita jaksaa vain luottaa siihen, että kyllä se vielä helpottaa ja oikea parannus löytyy! Oletko uskaltanut kokeilla sitä ruokasooda-perusvoide ohjetta, joka monella ihmisellä auttanut.

      Tsemppiä edelleen!
      T.Pauliina

      Poista
    2. Kiitos Pauliina <3! Eiköhän tämä tästä. Se maintsemasi sekoitus kävi mielessä mutta en vielä uskaltanut aloittaa kokeilua kun on nyt niin monta asiaa yhtä aikaa kokeilussa. Mutta kokeilen kyllä kun taas menee hetki että tiedän mikä liittyy mihinkin.

      Poista