Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. elokuuta 2013

Kituviikko

Kirjoitin juuri sivullisen tekstiä, mutta pyyhin sen pois koska en ollut siihen tyytyväinen. Oli niin monta asiaa, joista halusin kirjoittaa, mutta ulosanti oli töksähtelevä. Nyt pyydän ae Gabrielia selkeyttämään kirjallista ilmaisuani, että saan jaettua haluamani asiat tämän illan osalta blogiin, kiitos!

Tämä viikko on tuntunut iäisyydeltä ja olen jo kaksi päivää elänyt päivän edellä. Tämä viikko on ollut varsinainen kituviikko ihottuma-episodien johdosta. Olen tullut kurkkuchakran toimintaan tutustuessani siihen tulokseen, että kyseinen chakra on kohdallani viimeisen kahden viikon ajan toiminut varmaan ylikierroksilla, koska olen puhua pölöttänyt kamalalla vimmalla. Olen reikittänyt kaulaani nyt lähes joka ilta ja uskon sen tasapainottavan kurkkuchakraani. Välittömästi kun aloitan hoitamaan itseäni ja suljen silmäni, näen kauniin turkoosia väriä silmissäni. Olen tällä viikolla reikittänyt myös tytärtäni hänen pyynnöstään joka ilta. Hän verhoaa pyyntönsä siihen, että kärsii päänsärystä, jonka vuoksi haluaa reiki-hoitoa. Vasta tänä iltana huomasin sanoa hänelle, että reikitän häntä mielelläni koska vaan hän haluaa - ilman mitään fyysisiä oireita ;). Siinä mielessä aiemmin laatimani suunnitelma on toiminut, että en ole kuullut hänen ainakaan pyytävän särkylääkettä "päänsärkyyn" - JES!

Olen viime aikoina säikähdellyt ihmisiä kovin herkästi. Tilanne on usein se, että istun työhuoneessani ja joku työkavereistani seisoo ovellani. Yhtäkkiä huomaan hänen olevan siinä, vaikka hän olisi ollut siinä itse asiassa jo kauemminkin. Sama on toiminut myös toisinpäin, sillä olen itsekin onnistunut säikyttämään työkavereitani. Tällaista ei ole aiemmin tapahtunut ja olen oikein kiinnittänyt huomiota siihen. Reiki II-kurssilla juttelimme aiheesta ja sivusimme siinä samassa myös sitä, kun joskus esim. kassajonossa tuntee olonsa näkymättömäksi koska kanssaihmiset ohittelevat huoletta, tönivät tai käyttäytyvät muuten kuin sinua ei olisikaan. Reiki-openi kertoi mielenkiintoisen teorian tähän; koska värähtelemme eri taajuuksilla, "kuilu" on joidenkin ihmisten välillä kertakaikkiaan niin suuri, että toinen ei välttämättä huomaa toista ihmistä. Varsinkin henkisen tien kulkijat värähtelevät kanssaihmisiään korkeammalla taajuudella. Sama juttu myös sähköllä toimivien ovien kanssa; joskus oven edessä saa kävellä edestakaisin monta kertaa, ennenkuin ovi vihdoin aukeaa. Tänään työpaikallamme hajosi mikro ja sormeni suorastaan syyhysivät koska halusin reikittää mikroa. En kuitenkaan tohtinut yrittää kun oli turhan monta silmäparia katselemassa.. ;)

Luojalle kiitos tämä viikko on pian ohi! Huomenna alkaa viikonloppu, jolloin saa takuuvarmasti maadottua keittiöpuuhissa, koska meille on tulossa vieraita. Ihanaa viikonlopun odotusta ja viimeistä työpäivää kaikille säännöllisessä työssä oleville lukijoilleni. Niille, jotka viikonloppuna joutuvat ahertamaan työn parissa, toivotan rauhallisia työhetkiä ja jaksamista viikonloppu-työskentelyyn! Jokaiselle lukijalleni toivon enkeleiden siunausta ja läsnäoloa.

3 kommenttia:

  1. Olenkin ihmetellyt miksi kaupoissa ym. paikoissa automaattiovet eivät useinkaan toimi ja joudun pyytämään puolisoa tai lapsiani lähestymään ovea niin että se aukeaisi :) Kiitos jakamistasi ajatuksista. Odotan joka ilta innolla uutta kirjoitusta.
    T. Tuttu anonyymi :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lukea sinun oivalluksiasi ja ihan mahtavaa tuo sinun intosi näihin asioihin..!! Olet todella kovalla draivilla nyt menossa eteenpäin :)
    Ja kaikista parasta on, että ihottuma alkoi parantumaan.. :)
    KYllä muistan itsekin olleeni tuossa samassa tilanteessa, oikeastaan useinkin, pohtimassa, ottaako lääkärin lääkettä vai luottaako homeopatiaan. Valinnat ovat välillä vaikeita! Sinä olet menetellyt tässä asiassa ihan oikein kuitenkin. Hyvä! :) T: Pauliina

    VastaaPoista