Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 17. elokuuta 2013

Hauskanpitoa enkeleiden kanssa

Luulin jo kremppojen poistuneen ja flunssankin luulin torjuneeni, mutta ehei! Viime yönä heräsin siihen, että raavin tällä kertaa vasemman käsivarteni melkein verille.. Iho oli aivan punainen ja turvoksissa, joten piti taas laittaa Hydrocortisonia. Otin eilen viimeiset homeopaattiset pillerit ja olin juuri ajatellut, että eipäs tullutkaan tällä viikolla mitään reaktioita kuten muina viikkoina on aina torstain pillereiden jälkeen tullut. Toisin kävi. Lisäksi nenäni on varsinkin vasemmalta puolelta tukkoinen ja olo hieman flunssaisen vaisu. Olen huomannut, että useimmat vaivani, joista kärsin, ilmenevät vasemmalla puolella kehoani - mistähän sekin johtuu? Muistan, että puhuin siitä reiki-openi kanssa mutta en muista kuollaksenikaan mitä siitä puhuttiin, oli varmaan vähän muutakin muisteltavaa kurssin osalta ;). Vimeisen viikon aikana myös tunteet ovat heilahdelleet hetkessä laidasta laitaan enkä meinaa itsekään pysyä niiden mukana.. Kuuluuko sekin tähän homeopaattiseen hoitoon?? Pitäis varmaan varata aika sille seurantakäynnillekin.

Eilen oli pitkästä aikaa tosi hauska päivä töissä! Nauroimme ruokiksella kyyneleet silmissä kollegoiden kanssa toinen toistaan huonommille jutuille :). Nostin hervottomimpien naurujen jälkeen Diana Cooperin nettisivuilta enkelikortin ja siitä tuli - mikäpäs muukaan kuin "Joy". Enkelit tykkäävät kun nauramme ja pidämme hauskaa, koska silloin värähtelytaajuutemme on korkeampi. Huomasin töissä yhden höyhenen lattialla ja myös eräs työkaverini, joka ei ole enkeli-ihminen, ihmetteli ääneen minulle, miksi työpaikan käytävät ovat olleet täynnä höyheniä ;). Totesin hänelle, että sehän vaan tarkoittaa että enkelit ovat täällä meidän kanssa pitämässä hauskaa. Voitte varmaan kuvitella silmäyksen, jolla kyseinen työkaverini minua sen kommentin jälkeen vilkaisi..

Jännittävää, saan huomenna ensimmäisen Aloe vera- pulloni. Mielenkiinnolla odotan millaisia vaikutuksia sillä on kun niin moni on sitä kehunut. Vatsantoimintani on kovin tuurissaan näinä päivinä, joten siihen tulenee toivottavasti ainakin jotain muutosta. Toivottavasti myös tämä kammottava ihottuma-ongelmani helpottaa juoman myötä. Tunnen itseni kovin väsyneeksi ja viime yönäkin nukuin lähes 12 tunnin yöunet. Ehkä tämä lievä flunssakin tekee olon väsyneeksi. En ole edes jaksanut kahteen iltaan reikittää ja tässä onkin tulos. Tänään aion reikittää ja mennä tietenkin ajoissa nukkumaan. Huomenna saan nähdä pitkästä aikaa eräitä ystäviäni ja leipoa heille tuoreita korvapuusteja. Mitäpä muuta sitä ihminen sunnuntailta voisikaan odottaa, aika lailla mukavat ainekset koossa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti